neděle 27. dubna 2014

MIRAKULUM - ideální výlet pro děti

Včera prý na severu pršelo a padaly i kroupy. Ještěže jsme se vydali na výlet do Mirakula. Krásné počasí, parádní místo, spokojená Nikoletka, co víc si přát? Vřele všem doporučuji.

Navíc výhodou tohoto parku je to, že se má stále kam rozpínat. Když jedete na jaře, tak na podzim už je tam zase něco nového.

Lesní naučná stezka - nuda? Rozhodně ne :-)
Hned oceníte to, v čem jsou tyhle trampolíny jiné - v Mirakulu vychytali každý detail. A tak tyto trampolíny (narozdíl od podobných) díky výběru barev vůbec do nožiček nepálí, i když praží sluníčko.

Houpačky na každém kroku. Na té obří jsme se vydrželi houpat přes půl hodiny.
Obrňte se trpělivostí, vaše dítě zkrátka nebude chtít domů.
Dětské lanové centrum - říkala jsem si, že to už ji odrovná a bude spát do večera. Omyl :-(

Koupili jsme si permanentku a budeme častými návštěvníky. Příště s sebou bereme koš na piknik, protože ta místa na relax pod rozkvetlými stromy jsou prostě super.

7 komentářů:

  1. Jéé my jsme tam zrovna byli včera také a zrovna jsem se chystala o tom napsat na blog:-))...škoda, že jsme se tam nepotkali:-)...ale souhlasím - je to tam super!!! Určitě se vrátíme a také s piknikovým košem:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jen o tom napiš. Oni si to opravdu zaslouží :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to i pro náctileté????

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně. Naše skupina byla v rozmezí - 3 roky, 19 let, 33, 53 a 62 roků. Zabavili jsme se všichni :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dinčo, super článek, už jsem o tom slyšela z více míst a moc se těším, až tam taky vyrazíme, asi si ještě chvilku počkáme než nám Sára povyroste, ale už se nemůžu dočkat.

    OdpovědětVymazat
  6. Dinčo, díky za tip. Už jsme také vyzkoušeli. A nevím, kdo se bavil víc, jestli děti nebo rodiče. Brzy se tam musíme vypravit s celým komandem http://hananadovolene.blogspot.cz/2014/07/mirakulum.html

    OdpovědětVymazat
  7. Hledáte zajímavý tip na víkendový výlet? Už jste zkusili všechno možné a nevíte jak a čím zabavit vaše děti? My jsme si přečetli v tomhle článku www.erada.cz/?p=1212 tip kam vyrazit na hledání opravdových českých granátů a děti vybavené kladívky byly úplně usnešené. Ty starší kamarádky pak našli už obroušené v místní říčce opravdu výstavní kousky. Celý výlet jsme korunovali krásným výhledem z hradní věže na malebné okolí. Zkuste to taky!

    OdpovědětVymazat